Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Villa med uppvärmd pool och fantastisk havsutsikt

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
64Bilder
140
Det är svårt att hitta hus med dessa egenskaper till ett pris som detta i La Herradura. Huset är nyckelfärdigt med fin inredning, uppvärmd pool och generösa utomhus miljöer med lounge-område, barbecue mm..Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har 3 sovrum och 3 toaletter.
€659.000

2 sovrums lägenhet med terrass och utsikt över bergen i byn Vélez de B

Málaga

2Sovrum
1Badrum
31Bilder
86
Vélez de Benaudalla ligger bara 15 minuters bilresa från stranden och är en vacker plats omgiven av berg och odlingar.Lägenheten är modern liksom hela bostadsföreningen och det är alltid rent och snyggt.
€118.000

Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi.

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
39Bilder
231
Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus.
€520.000

Nyproduktion av 5 top moderna lyxvillor i La Herradura

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
20Bilder
153
Ett unikt byggprojekt inom en lika speciell plats. Cerro Gordo är ett naturreservat och här ligger ett av Spaniens vackraste  markområde El Nogal.Naturreservat innebär att det inte kommer att exploateras framöver. 5 villor kommer att byggas med 3 till 4 sovrum. Allt byggs med bästa kvalitét och inkluderar det mesta som tex, ljudisolering i både fönster golv samt till och med rör.
€995.000

Townhouse med vacker utsikt, härligt poolområde, 6p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
16Bilder
160
Välkomna att hyra Casa Tres Palmeras! Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.Man flyger till Malaga och därefter är det 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med).
€900 Per vecka

Stor lägenhet med rätt läge på Paseo Martimo i Malaga.

Málaga malaga

5Sovrum
4Badrum
16Bilder
189
Malagueta i centrala Malaga samt Muelle uno vid husknuten och 1:a strandlinjen, vi skippar superlativen och konstaterar helt enkelt prime location! Nästan högst upp i denna ståtliga byggnad och med 189 användbara m2 så är möjligheterna enorma. Nu med 5 st sovrum men med en layout som bestäms av nästa lyckliga ägare.
€1.800.000

Stort townhouse i lyxiga föreningen Enclave vid vattnet.

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
18Bilder
172
Enclave ligger mycket nära vattnet på La Herraduras västra strandsida. Det kommer sällan ut hus i denna förening så vill man ha bästa läget så får man passa på. Inom föreningen finns pool samt egen nedgång till havet och även en brygga där man kan förvara sin kayak/SUP. Naturreservatet Cerro-gordo med sitt skyddade vatten börjar här.
€620.000

Stort hus i den exklusiva föreningen Candado nära Malaga centrum.

Málaga

5Sovrum
4Badrum
29Bilder
345
Välkommen till Candado, när “location” är viktigt så har vi en fullträff här. Med några få minuters bilväg in till Malaga centrum och någon minut till hav och strand kan man nå det som passar för dagen på nolltid.Huset har elport in till privat carport med plats för upp till 2 bilar.
€850.000

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
22Bilder
220
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor och hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc. All möblering och inredning är ny sedan sommaren 2022.Det är ett townhouse med 4 sovrum och 3,5 badrum.
€1.000 Per vecka

Nyrenoverat lyxhus med enorm terrass

Málaga

4Sovrum
3Badrum
40Bilder
240
Lyx och byggkvalitet av högsta slag. Ett hus ombyggt från grunden med extra allt. Från materielval till design och maskiner av bästa sort. Ett unikt hus med fantastisk utsikt och enorm terrass med Jacuzzi. Färdigställt 2021 nyckel klart inkl design möbler och inkluderar även en Porsche Cabriolet.Detta townhouse är beläget i populära Los Altos.
€599.000

Modernt och vackert hus (8p) med fin havsutsikt

Málaga

4Sovrum
3Badrum
13Bilder
130
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni av hög mysfaktor men också hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc.Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.
€1.000 Per vecka

Obruten havsutsikt ovan stranden 6p

Málaga

3Sovrum
2Badrum
19Bilder
0Sqft
Som en pärla mellan Nerja (12 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig, fin och "gated" förening, privat parkering direkt utanför lägenheten.
€900 Per vecka
38 Resultat Per sida