Stefan Tello
Stefan Tello
  • Man
Mäklare & kontaktperson
Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Toppläge med fantastisk utsikt!


4Sovrum
3Badrum
28Bilder
180
Los Altos heter denna förening som stoltserar med underbar utsikt för alls sina 98 hus.Detta hus har en av de absolut bästa lägen som finns i denna förening. Högstbeläget och med endast naturreservatet bakom sig vilket garanterar fortsatt lugn och ro.
€459.000

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
433
Denna helt unika villa är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
€990.000

Välkommen till hjärtat av marinan

2Sovrum
2Badrum
27Bilder
159
Välkommen till hjärtat av marinan.Om du gillar marin miljö så är denna lägenhet intressant! Ett stenkast från Marina del Estes kaj och med kort promenad till Marina Playa som är en fin strand som dessutom är mycket populär för dykning året om.På entresidan finner vi en mycket mysig patio med grillplats och gräsmatta samt plats för utemöbler för middag eller lounge.
€249.000

Villa på toppen av Punta

5Sovrum
4Badrum
27Bilder
346
Denna villa ligger på den välkända udden Punta De La Mona, ett av Spaniens absolut mest exklusiva landområden. En oas för de som har möjlighet att investera i en bostad på denna förnämliga adress. Huset ligger dessutom på en av de absolut bästa tomterna på Punta.
€1.695.000

Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

1Sovrum
1Badrum
21Bilder
65Sqft
Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass ochutvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt.
€139.000

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

4Sovrum
3Badrum
15Bilder
0Sqft
Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även två padelbanor. Huset har fyra rymliga sovrum och 3,5 badrum. Fint och fräscht kök och ett stort vardagsrum med TV-hörna med svenska TV-kanaler.
8 000SEK Per vecka

La Herradura Townhouse med toppläge

3Sovrum
3Badrum
27Bilder
180
Townhouse i La Herradura med “Location to die for!”Beläget ett stenkast från klipporna vid havet och med privat gång ned till föreningens badbrygga vid Cerro Gordos naturreservat kan man knappast överdriva det exklusiva läget.
€390.000

Townhouse i Nerja

2Sovrum
1Badrum
21Bilder
82Sqft
Ett rymligt 2 sovrum, 1 badrum söderläge radhus med privat trädgård och terrasser med havsutsikt och tillgång till den gemensamma poolen, i Tropicana, NerjaFastigheten ligger i den populära urbaniseringen i Tropicana med den gemensamma poolen och dess poolbar / restaurang, bara ett stenkast bort, den närmaste stranden och Chiringuito bara fem minuters promenad bort och närmaste busshållpl
€250.000

Los Altos 23 plats för 8 personer med havsvyer till alla

4Sovrum
4Badrum
32Bilder
160
Los Altos 23 är ett så kalllat ”Townhouse” och är närmast jämförbart med sveriges radhus.Det innebär att allt är nytt och fräsht med riktigt sköna sängar, modernt” sviss made” kök, Sattelit Tv med HD kanaler Plasma och Led TV, samt DVD och Blu-ray spelare Ps3 spel med tillhörande spel Blu-ray filmer trådlöst internet mm.
€600 Per vecka

La Herradura Nyrenoverad samt designer möblerad Lägenhet med extra all

2Sovrum
2Badrum
25Bilder
75
Välkommen till ett naturnära paradis! Denna lägenhet ligger i den exklusiva urbanisationen Balcon som gränsar till naturreservatet Cerro Gordo i La Herradura.Lägenheten är helt nyrenoverad samt möblerad med nya exklusiva möbler.Här avnjuter man havsutsikt på ett underbart sätt, en bit upp men tillräckligt nära för att höra vågorna slå mot klippor och strand nedanför.
€220.000

La Herradura Townhouse med havet som fondvägg

3Sovrum
3Badrum
21Bilder
155
Los Altos ligger på kanten av ett mycket fint naturreservat i La Herradura.Upphöjt läge som ger fantastisk panoramavy över havet och det ligger i en mycket exklusivförening, alltid välskött med ett av Herraduras absolut finaste poolområden. Man har ävenfri tillgång till 2 st Padelbanor så det finns alltid tid för spel så mycket man vill.
€335.000

Nerja Capistrano lägenhet med 2 sovrum och vackert poolområde

2Sovrum
1Badrum
14Bilder
47
En härlig, modern lägenhet med 2 sovrum med en privat trädgård i den välkända urbaniseringen i Capistrano Pueblo. De välskötta gemensamma poolerna och trädgårdarna ligger utanför dörren. Alla bekvämligheter ligger i närheten, med ett  snabbköp och busshållplatsen bara två minuters promenad bort.
€200.000
35 Resultat Per sida