Stefan Tello
Stefan Tello
  • Man
Mäklare & kontaktperson
Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

La Herradura Townhouse med havet som fondvägg

3Sovrum
3Badrum
21Bilder
155
Los Altos ligger på kanten av ett mycket fint naturreservat i La Herradura.Upphöjt läge som ger fantastisk panoramavy över havet och det ligger i en mycket exklusivförening, alltid välskött med ett av Herraduras absolut finaste poolområden. Man har ävenfri tillgång till 2 st Padelbanor så det finns alltid tid för spel så mycket man vill.
€335.000

Nerja Capistrano lägenhet med 2 sovrum och vackert poolområde

2Sovrum
1Badrum
14Bilder
47
En härlig, modern lägenhet med 2 sovrum med en privat trädgård i den välkända urbaniseringen i Capistrano Pueblo. De välskötta gemensamma poolerna och trädgårdarna ligger utanför dörren. Alla bekvämligheter ligger i närheten, med ett  snabbköp och busshållplatsen bara två minuters promenad bort.
€200.000

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

3Sovrum
2Badrum
33Bilder
140
Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura  en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer.
€700 Per vecka

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

3Sovrum
3Badrum
14Bilder
125
Casa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster omMalaga med 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst.Det är en rymlig duplexlägenhet (2 plan) med 3 sovrum, 3 badrum, 2 mysigaterrasser och med en obruten vacker havsutsikt.
€500 Per vecka

Mirador 8 Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Välkommen att hyra ett härligt och välutrustat semesterhus! Huset är modernt och med privat pool (uppvärmd), jacuzzi för 6 personer och härlig, vacker havsutsikt.Stora glaspartier till terrassen suddar ut gränserna mellan ute och inne, hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök och all önskvärd teknik.
€1.000 Per vecka

Los Altos 20 - Obruten havsutsikt, egen pool, 12 pers

5Sovrum
4Badrum
31Bilder
260
Ett stort riktigt härligt semesterhus för upp till 14 personer.Underbara utsikter, stora och sköna sociala ytor, modern och hög standard på inredning och en allmän WOW-faktor som gör det enkelt att stanna här och mysa från morgon till kväll. 300 mb fiber och wifi inne och ute samt SONOS ljudsystem. 2 TV-hörnor, svenska TV-kanaler, spelkonsol etc.
€1.200 Per vecka

Casa Mirador 3 - härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

3Sovrum
2Badrum
13Bilder
140
Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja. Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två personer.
€600 Per vecka

La Herradura Nyproduktion med guldkant

3Sovrum
2Badrum
14Bilder
0Sqft
San Antonio är en eftertraktad urbanisation i La Herradura som nu berikas med 10 st hus.Fantastisk design och kvalitet rakt igenom utlovas!Priser mellan 495000€ - 655000€Kontakta oss för visning och mer information.
€495.000

La Herradura Nybyggnation i Marina del Este - Icon Marina

3Sovrum
2Badrum
23Bilder
186Sqft
Nu byggs 87 exklusiva lägenheter i det prestigefulla Marina Del Este. Beläget i det UNESCO skyddade marina området och med direkt tillgång till natur, marina samt hav med stränder. Här bor man på första parkett och åtnjuter fantastisk utsikt över hav och marina samt de vackra bergen i horisonten.
€295.000

Torrox Villa med vidunderlig utsikt och privat känsla

3Sovrum
2Badrum
24Bilder
208
If you are looking for a scenic oasis with a view that relates, this villa is worth looking at.10 min from Torrox pueblo you find this lovely situated house .. morning sun to sunset and everything in between.Here you can live without anyone looking over your shoulder, private and grand with many social surfaces around pool terraces and garden.
€350.000

Nyproduktion i San Cristobal, Almuñécar

3Sovrum
23Bilder
0
Byggnaden ligger i den historiska delen vid foten av "Alhambra Local”. Det magnifika slottet San Miguel samt femtio meter från El Majuelo Park som är en botanisk park och där de arkeologiska resterna av saltad fisk finns.Där kulturaktiviteter utförs av alla slag, såsom den berömda jazzfestivalen Palace de La Najarra.
€140.000

Nyproduktion Calaceite

3Sovrum
2Badrum
1Parking(s)
8Bilder
0Sqft
Nyproduktion av 1, 2 och 3 sovrum som ligger i Calaceite Urbanization i Torrox. ISEA Calaceite ligger i det mest eftertraktade området  vid Malagas östkust. Dess magnifika läge erbjuder oslagbar utsikt över havet. Välj bostäder med öst, syd och väst orientering.Bara ett steg från stranden har ISEA Calaceite också pooler för vuxna, barn och ett komplettutomhusgym.
€189.000
36 Resultat Per sida